MHP Trabzon'da ktirik gün!

MHP Trabzon İl Başkanlığı Perşembe gününe kilitlendi. MHP Trabzon  Milletvekili adayları hepsi birlikte perşembe günü havalimanında karşılanacaklar. Bu organizasyon için hummalı bir çalışma sürüyor.Ayrıca tüm ilçelerde tanıtım yapmak üzere araç filosu haz

MHP Trabzon'da ktirik gün!

MHP Trabzon İl Başkanlığı Perşembe gününe kilitlendi. MHP Trabzon  Milletvekili adayları hepsi birlikte perşembe günü havalimanında karşılanacaklar. Bu organizasyon için hummalı bir çalışma sürüyor.

Ayrıca tüm ilçelerde tanıtım yapmak üzere araç filosu hazırladılar. Tanıtımda dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanan MHP’de özellikle havalimanında ki karşılamaya önem veriliyor.

Geçtiğimiz günlerde MHP kadın kolları teşkilatı Beşikdüzü’nde dev bir organizasyona imza attı. Her bölgeden partilinin katıldığı toplantıda seçim stratejisi de belirlendi.
Bu noktada havalimanında karşılama töreni de tartışıldı.

Özellikle Akçaabat ve Düzköy Bölgesi’nde ciddi bir çalışmaya girileceği bilgisi gelirken Yavuz Aydın, Hasan Akyüz, Hikmet Yılmaz’a özel olarak Of ve Akçaabat bölgelerinde farklı bir seçim stratejisi sunacaklarını, bunun çalışmalarının yapıldığı da öğrenildi.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “Trabzon’da ciddi bir destek görüyoruz. Hiçbir hataya yer vermeden adımlarımızı atıyoruz. Teşkilatımızın her bir üyesi kentin her noktasında çalışıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler