MHP Trabzon'da kara kara düşünüyor

MHP Trabzon İl Başkanlığında seçim stratejisi yine allak bullak oldu.Listede birinci sıra Koray Aydın kendini garantiye aldığı düşünülürken ikinci Yavuz Aydın ve üçüncü sıradaki Hüseyin Örs’ün doğu batı dengelerinde ne kadar başarılı olacağı tartışılmaya

MHP Trabzon'da kara kara düşünüyor

MHP Trabzon İl Başkanlığında seçim stratejisi yine allak bullak oldu.

Listede birinci sıra Koray Aydın kendini garantiye aldığı düşünülürken ikinci Yavuz Aydın ve üçüncü sıradaki Hüseyin Örs’ün doğu batı dengelerinde ne kadar başarılı olacağı tartışılmaya başlandı. CHP’nin ikinci sıradan Akçaabat’ı alabilecek Ali Türen Öztürk’ü aday göstermesi Düzköy’ün oylarını da büyük oranda alabileceği belirtiliyor.

Buna karşılık Yavuz Aydın’ın büyük liman kesiminden aday gösterilmesi Ali Türen Öztürk’e karşı oyların büyük oranda yoğun olduğu Akçaabat ve Düzköy’de ne kadar başarılı olabileceği şimdiden MHP Trabzon teşkilatlarını düşündürmeye başladı. Koray Aydın’ın MHP Trabzon teşkilatlarını şekillendirmesinde ülkücüleri küstürdüğü bu nedenle sahaya inmeyecekleri de iddia edilenler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset