MHP Trabzon'da gövde gösterisi

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylıklarını açıklayan Azmi Yetim, Rahmi Coşkun, Kenan Kuru, Erdinç Uzun ve İsmail Hakkı Kalyoncu, AK Parti iktidarının sonunun geldiğini insanların artık gerçekleri gördüğünü belirtere

MHP Trabzon'da gövde gösterisi

12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi milletvekili aday adaylıklarını açıklayan Azmi Yetim, Rahmi Coşkun, Kenan Kuru, Erdinç Uzun ve İsmail Hakkı Kalyoncu, AK Parti iktidarının sonunun geldiğini insanların artık gerçekleri gördüğünü belirterek, Haziran ayında Türkiye’nin hayati bir karar vereceği yönünde hem fikir oldular.

İlk olarak aday adaylığını açıklayan Azmi Yetim, “Kimliğime güvendiğim için Trabzon’a hizmete sevdalı olduğum için, kirli denilen siyasetin temiz yapılacağını göstermek için adayım ülkemin halkımın ve yöremin haklarını çok iyi arayacağıma adayım” dedi.

İsmail Hakkı Kalyoncu da, TBMM’de bilim insanlarının da yer alması gerektiğini belirterek, “Türkiye’ye Trabzon’a hizmetler doğrultusunda en önemlisini ve iyisini verebilmek adına çalışacağız. Mecliste bizim gibi bilim insanlarına da yer verilmesi ülkemizin lehine olacaktır” diye konuştu.

Rahmi Coşkun, da MHP’nin Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu, AK Parti iktidarının Haziran’da sandığa gömüleceğini ifade etti.

Kenan Kuru, “Sivil Toplum Örgütlerinden geldiğim için sorunların ne olduğunu biliyor ve insanlara hizmet etme noktasında önemli işlere imza atacağımızı söylemek istiyorum. İnsanlarımıza en güzel hizmeti getirmek için uğraşacağız” diye konuştu.

Erdinç Uzun, “Emekli öğretmen olarak TBMM’de insanlarımıza en güzel hizmeti vereceğiz. Emperyalizmin Türkiye üzerindeki milli birliğimizi bölmeye çalışan dış güçlerin uzantıları olan bölücüler açılım adı altında şımartılmış şehit kanı dökenleri Habur’daki davul zurnalı terörist karşılama törenlerini Hizbullah militanlarını halaylar eşliğinde serbest bırakanları düzmece mahkeme kuranları milletimizin bölünmez bütünlüğüne ve üniter devlet yapısına müdahale etmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset