MHP Trabzon adaylarının karnesi

Haber61 – Seçime Doğru – Trabzon seçmeni tarafından son dönemlerde ilgi gören MHP bu seçimde diğer partiler gibi küçük değişiklikler gerçekleştirdi. MHP’nin Trabzon’da aday seçim karnesinde listedeki iki isim birbiriyle yarıştı. Trabzon’da MHP’li seçmenle

MHP Trabzon adaylarının karnesi

Haber61 – Seçime Doğru – Trabzon seçmeni tarafından son dönemlerde ilgi gören MHP bu seçimde diğer partiler gibi küçük değişiklikler gerçekleştirdi. MHP’nin Trabzon’da aday seçim karnesinde listedeki iki isim birbiriyle yarıştı. Trabzon’da MHP’li seçmenlerin cesaret aldığı isim ise Koray Aydın. Son dönemlerde MHP içerisinde de destek bulan Aydın Trabzon’da bir rüzgar yakalasa da Genel Merkez’de görevi gereği 81 ilde seçim çalışmaları içerisinde bulundu.

MHP’nin Koray Aydın’dan sonra en fazla adı geçen adaylardan biri Yavuz Aydın diğer ise, Hüseyin Örs. İkinci sıra adayı Yavuz Aydın, neredeyse Trabzon’da gezilmemiş sokak ve mahalle bırakmadı. Seçimler öncesi çalışmalarından Yavuz Aydın, seçmeninde sevgisi almayı başardı. Özellikle Trabzon’un batı ilçelerinde bir rüzgar yakalayan Aydın’ın bu çalışması herkesten takdir topladı.

MHPlilerin vazgeçilmez isimlerinden biri de üçüncü sıra adayı Hüseyin Örs oldu. Örs akademik kimliği ile kentte sevilen bir sima oldu. Seçim sıralamasında ki yer hep tartışıldı ve 17 ilçede de kendisine potansiyel oy bulan bir isim oldu. Örs’ün en dikkat çeken detayı ise kendi kendine bulduğu sloganları oldu.

Seçimlerden sonra MHP’nin olmaz ise olmaz ilkelerinden taviz verip vermeyeceği ise merak ediliyor.

ak-parti-001.jpgmhp-005.jpg

                             hdp-001.jpg

Değerli Okurlar yarın önce Trabzon ve Karadeniz bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’nin seçim sonuçlarını Haber61’den takip ede bilirisiniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler