MHP Lideri Devlet Bahçeli meydan okudu!

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:''Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı vardır. Mazlumlar, mağdurlar, milliyetperverler,yetimler alayı birden MHP'ye umut bağlamıştır. Bize göre Türkiye'nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. 30 Mar

MHP Lideri Devlet Bahçeli meydan okudu!

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

''Türkiye'nin MHP'ye ihtiyacı vardır. Mazlumlar, mağdurlar, milliyetperverler,yetimler alayı birden MHP'ye umut bağlamıştır. Bize göre Türkiye'nin düzlüğe çıkması için 30 Mart altın fırsattır. 30 Mart milattır. AKP'nin devranı yakında kapanacak, AKP mumu sönecektir. Aldatma kandırma ve palavra iktidarı kepengi indirecektir.

GEREKİRSE GEMİLERİ YAKARIZ

Türk milleti 30 Mart'ta huzura uyanacak. 30 Mart ihanetin başına çuval geçirecek tarihtir. 30 Mart Türk milletine hazırlanan hain projelerin delik deşik edileceği tarihtir. Parlak yarınlara bir ve beraberce ulaşmanın başka bir yolu görünmemektedir. Biz Türk milleti için gerekirse tüm gemileri yakarız.''

MHP dualıdır, vasıflıdır, iyi yetişmiş, konusunda uzman, gelişmeleri iyi takip eden geniş bir kadroyla İzmir için Türkiye için göreve hazırdır.

Artık yeter söz senin Türkiye, artık yeter söz senin İzmir.Telefon ve ortam dinlemeleri ile insan hak ve özgürlükleri baltalandı.

Haneler gözetlenmiş, şafak vakitleri operasyonlar yapılmış, evler köşe bucak aranmış, sözde darbe davalarında kullanılmak üzere kazılar yapılmıştır. Topraktan silahlar fışkırıyor diye beyanatlar verilmiş. Darbe teşebbüslerine delil olarak kullanıldı.

Genelkurmay başkanları terörist olarak suçlandı cezaevlerine konuldu.Geceli gündüzlü araştırmalar yapılmış, darbeciler diye hayatları karartılmıştır.Üretilmiş deliller, PKK'lı itirafçılar ortaya çıktı

Kırılmadık kalp, kırılmadık gönül, terslemedik vicdan neredeyse bırakılmamıştır.TSK aşağılandıSözde darbe davalarında verilen kararların adil olmadığı artık anşılmıştır hakların iadesi için gerekli hukuki girişim yapılmalıdır.

Başbakan Erdoğan Türk askeri yargılanırken hukukun üstünlüğünden hiç elden bırakmamış ne var ki Meclis'te hukuk sistemine biz inanmazsak başkasının inanmasını bekleyemeyiz diyen Başbakan şimdi hukuka savaş açmıştır.

BAŞBAKAN YARGIDAN KAÇIYOR

Yargı emniyet cuntasından bahsetmektedir.

Hukukun üstünlüğünü herşeyin üzerinde tutmaya devam edeceğiz diyen Başbakan bugün hukukun uluslararası komploya maruz kaldığını söylemektedir.

Adaletin tecelli etmesini bekleyen zihniyet şimdi hukuku tanımamaktadır.

Bundan 3 yıl önce Türkiye hukuk devletidir ayrıcalık yoktur diyerek mangalda kül bırakmayan Başbakan şimdi yargıdan kaçmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler