MHP kasedi çıkanları sildi

Kaset görüntüleri sonrasında görevlerinden ayrılan ve milletvekili adaylıklarından çekilen MHP'lilerin isim ve fotoğrafları partinin internet sitesinde de çıkarıldı.Bir internet sitesinde uygunsuz görüntülerinin yayınlanmasından sonra MHP'li üst düzey yön

MHP kasedi çıkanları sildi

Kaset görüntüleri sonrasında görevlerinden ayrılan ve milletvekili adaylıklarından çekilen MHP'lilerin isim ve fotoğrafları partinin internet sitesinde de çıkarıldı.

Bir internet sitesinde uygunsuz görüntülerinin yayınlanmasından sonra MHP'li üst düzey yöneticiler, partideki görevlerinden ve milletvekili adaylığından ayrılmak zorunda kaldı. Partinin Başbakanlık Divanı'nda yer alan bu kişilerin görevlerinden ayrılmak zorunda kalmalarının ardından partinin internet sitesinden de isimleri hızlı bir şekilde silindi. Partideki görev, parti üyeliği ve milletvekili adaylıklarından istifa eden MHP'li yöneticilerin isimleri milletvekilleri listesinden de çıkarıldı.

Kaset skandalının ardından istifalar sonrasında MHP Başkanlık Divanı'nda Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin dışında 6 isim kaldı. MHP Başkanlık Divanı'nda Faruk Bal, İsmet Büyükataman, Münir Kutluata, Tuncay Toskay, Edip Semih Yalçın ve Muzaffer Çakmaklı'dan oluşan 6 kişi yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler