MHP flaş karar!

Feshedildi...

MHP flaş karar!
Antalya'nın Serik ilçesinde MHP ilçe teşkilatı yönetim  kurulu, Genel Merkezin kararıyla feshedildi.

Serik MHP ilçe yönetimi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye muhalif  olan ve korsan olarak yapıldığı belirtilen kongreye katıldıkları gerekçesiyle  feshedilerek görevden alındı. İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz'ın yerine feshedilen  yönetimin muhasip üyesi Ahmet Ali Coşkun atandı.

MHP Antalya İl İdare Amiri Sadık Saçma ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali  Ekşi, Yılmaz'dan karar defteri, üye kayıt defteri, gelen evrak-giden evrak  defteri ile demirbaş defterini teslim aldı.

Görevden alınan Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, Tüzüğün 52 ve  54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden "korsan kongre" olarak tanımlanan 19  Haziran'da kayyum heyetinin yaptığı kongreye katıldıkları gerekçesiyle görevden  alındıklarını ifade etti.

Genel merkezin takdirine saygı duyduklarını belirten Yılmaz, "Tüm  makamlar için yenilenme ve değişimden yanayım. Yeni başkan olarak atanan Ahmet  Ali Coşkun'a ve yönetimdeki arkadaşlara başarılar dilerim." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset