MHP adayı Halil Memiş konuştu!

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarında meslek hayatının tamamını adadığını söylediği belediyeleri ve belediyecileri de unutmuyor.  Özellikle belde ve ilçe ziyaretlerinde, belediyeleri de ziyaret eden Memiş,

MHP adayı Halil Memiş konuştu!

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, seçim çalışmalarında meslek hayatının tamamını adadığını söylediği belediyeleri ve belediyecileri de unutmuyor.

 

Özellikle belde ve ilçe ziyaretlerinde, belediyeleri de ziyaret eden Memiş, belediye kalemlerinde coşkuyla karşılanıyor.

 

Memiş, sadece Trabzon’daki değil bölgedeki ve ülkemizdeki tüm belediyecilerden ve mahalli idarelerden büyük ilgi gördüğünü, mahalli idarecilerin kendisini onların sorunlarını meclis çatısı altında dile getirecek ve çözüm üretecek biri olarak gördüklerini söyledi.

 

Memiş, Nüfus göçünün Trabzon’a her yönüyle pahalıya mal olduğunu, vatandaşın %75’ine hizmet götüren belediyelerin hizmet üretmekte zorlandıklarını söylerken nüfus azalışı nedeniyle Trabzon’da ekonomik ve sosyal hayatın söndüğünü ifade etti.

 

Memiş, belediyelerin sorunlarına vakıf olduğunu, birçok belediye çalışanının sorunundan haberdar olduğunu, Milliyetçi Hareketin iktidarında bu konulara duyarlı olan MHP çatısı altında çözüm üretmekte zorlanmayacağını dile getirdi.

 

BELEDİYELER KAPANMA NOKTASINA GELDİ

Bu iktidarın uyguladığı politikalar nedeniyle, insanların evlerini yurtlarını terk ederek, iş için aş için büyük kentlere göçtüğünü söyleyen MHP Trabzon Milletvekili Adayı Halil Memiş, bu göçün belediyelerin ve tüm kırsal kesimlerin nüfuslarının düşmesine neden olduğunu belirtti.

 

Bu sorunun da belediyeleri kapanma noktasına getirdiğini belirten Memiş sözlerine şöyle devam etti; “Bu süreci AK iktidarının başlatmıştır ve gelinen bu noktada vatandaşlar kaliteli, hızlı hizmet alma imkânından mahrum oldukları bir sona gelmiştir.” Milliyetçi Hareket iktidarında, belediyelerin kapatılması engellenecek, mevcut belediyelerin ölçeğine göre hizmet üretmelerine imkân sağlayan politikalar üretilecektir şeklinde konuşan Memiş, belediyecilik hizmetin vatandaşa birebir sunulması ve hızlı bir şekilde sunulması, vatandaşla Devletin en kısa yoldan temas etmesi anlamına gelmektedir ve bunu derleyip düzenleyen Milliyetçi Hareket olacaktır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler