“Mevsimlik Siyasetçi Değilim…”

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinden MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan KTÜ Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Örs suskunluğunu bozdu: “Milletin kararı başımız üstüne” dedi ve ekledi “Mevsimlik siyasetçi değilim.”Yerel seçim kampanyasında Trabzon’da en

“Mevsimlik Siyasetçi Değilim…”

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinden MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan KTÜ Öğretim Üyesi Dr. Hüseyin Örs suskunluğunu bozdu: “Milletin kararı başımız üstüne” dedi ve ekledi “Mevsimlik siyasetçi değilim.”

Yerel seçim kampanyasında Trabzon’da en çok çalışan Başkan Adayı olarak dikkatleri üzerine çeken ve tüm ilçe, belde ve köylere gitmesiyle diğer siyasi partililer tarafından da çalışmaları ilgiyle takip edilen MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs, siyasete devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Örs, sosyal paylaşım sayfasında yaptığı açıklama ile seçim sonrasında parti teşkilatlarını ziyaret edeceğini vurgulayarak “Milletimizin kararı başımız üstüne. Demek ki, az gitmişiz, az anlatmışız, az dinlemişiz. Önümüzdeki Mayıs, Haziran, Temmuz; üç ay yine teşkilatlarımıza gideceğiz. Destek olan, olmayan herkese teşekkür edeceğiz. Mücadele; mayamızda var bizim. Kolumuzu kırıp yen içinde tutmamız gerektiğinin şuurunu kanımızın kaynadığı yıllarda; Atapark'ta almışız. Yılmayız, kaçmayız, şikayet etmeyiz. Öyle; mevsimlik siyasetçilerden değiliz. Bir görünüp, bir kaybolmayız.” dedi.

Örs’ün açıklamasındaki “kol kırılır yen içinde kalır” iması ile Büyükşehir seçimlerinde MHP’ye oy vermeyerek CHP’ye destek olan partililerine de bir mesaj verdiği gözlerden kaçmadı.

Bilindiği gibi 30 Mart seçimlerinde  ülke genelinde oluşan AKP-CHP kutuplaşması ve “AK Parti karşısında Büyükşehir’lerde CHP adaylarının destekleneceği söylemi” ile Trabzon’da da MHP oyları, büyük oranda CHP’ye gitmiş ve İl genel Meclisi-Belediye Meclisi oylarında Trabzon’da MHP’nin arkasında 3. olan CHP; Büyükşehir oylarında AK Partinin arkasından 2. olarak seçimi tamamlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset