Meral Akşener Çorum'a gitti

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener Çorum'a geldi. Çorum- Ankara Karayolu 20'inci kilometresi Şeker Fabrikası mevkiinde 300 araçlık konvoyla karşılandı. Akşener, kent merkezindeki ilk olarak Kerabi Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Ardından

Meral Akşener Çorum'a gitti
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener Çorum'a geldi. Çorum- Ankara Karayolu 20'inci kilometresi Şeker Fabrikası mevkiinde 300 araçlık konvoyla karşılandı. Akşener, kent merkezindeki ilk olarak Kerabi Gazi Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti. Ardından da Çorum'da Pir Baba Parkı'nda partililerle bir araya geldi. Meral Akşener partililere hitaben yaptığı konuşmada kurultay talebinin genel merkez tarafından yok sayılması ve bu konuda imza vermiş il başkanlarına destek amacıyla başlattıkları ziyaretler kapsamında Çorum'a geldiğini söyledi. Akşener, "Tabi siyasi partileri genel olarak millet kapatır. Allah millete kapattırmasın. İl teşkilatlarımızın Valilikler üzerinden kapatılmış olmasını kabul etmemiz mümkün değildir. Çünkü sadece MHP 12 Eylül zamanında diğer siyasi partilerle birlikte kapatılmıştır. Bu yapılan eylemi, davranışı doğru bulmadığım için buradayım" dedi.
"ÇORUM'DA GÖRDÜĞÜM BİR İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜDÜR"
Ziyaretleri sırasında ilgi ve coşku ile karşılandıklarını belirten Akşener, "Bu da çıktığımız yolun doğru olduğunu gösteriyor. Haklı olduğumuzu, haklının yanında olmaya devam edeceğimizi gösteriyor. Çorum'da gördüğüm bir iktidar yürüyüşüdür. Biz MHP'nin bir değişiklik yapalım, onlar gitsin biz gelelim diye yola çıkmadık. Türk siyasetine bir meydan okumak olarak yola çıktık. Hem siyaseti, hem devleti pek çok oranda zarara uğramış olanlarını yeni baştan tepeden tırnağa yapılandırmak için yola çıktık. Ülkücü kardeşlerimizin gösterdiği bu teveccühü duymazdan gelmeyeceğiz. Kendimizi odalara kapatmayacağız. Hakkı milletimize anlatarak bu yürüyüşü sürdüreceğiz" diye konuştu.
Akşener, bir basın mensubunun 'Süreç tıkanırsa B planınız var mı?' sorusu üzerine şöyle konuştu: "Ben hiçbir yere iki atla gitmedim. Her yere tek atla gitmişimdir. Süreç işleyecek. Kolay değil. Elbette işimiz zor. Bunu bilerek yola çıktık. Allah haklının yanındadır. Millet bizim yanımızdadır. Biz ülkücülerin sesini duyarak yola çıktık. O yüzden tek atla gidiyoruz. Ya başaracağız, ya başaracağız."
Akşener'e sevgi gösterisinde bulunan partili kadınlar 'Meral başbakan' sloganları attı. Meral Akşener, konuşmasının ardından kendisini karşılayan grupla birlikte Gazi Caddesi'nde yürüdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler