Melih Gökçek UFO görmüş!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çok konuşacak bir açıklama daha.Lise yıllarında Gaziantep'te UFO gördüğünü anlatan Gökçek, "Işıklı bir şekilde bir oraya bir buraya gidip zikzak çiziyordu" dedi.Gökçek Ankara yazarlarıyla sohbette çocukl

Melih Gökçek UFO görmüş!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çok konuşacak bir açıklama daha.

Lise yıllarında Gaziantep'te UFO gördüğünü anlatan Gökçek, "Işıklı bir şekilde bir oraya bir buraya gidip zikzak çiziyordu" dedi.

Gökçek Ankara yazarlarıyla sohbette çocukluğunda Gaziantep'te başından geçen bir olayı anlattı. Çocukluğunda UFO gördüğünü iddia eden Gökçek şunları söyledi:

"UFO benzeri bir şey gördüm. Işıklı bir şekilde bir oraya bir buraya gidip zikzak çiziyordu. Gaziantep'teydik. Lise 2'ye gidiyordum. Uzaylı diye bir şey var mı yok mu bilmiyorum. Var ya da yok diyemeyiz. Mesela cine yok diyebilir miyiz. Göremezsiniz ama dinimizde açıkça var olduğu söyleniyor, şüphesiz var. Ama bu uzaylı işi meçhul. Bugüne kadar kimseyi götürüp geri getirmediler.

Nereye gittiği belli değil, meçhule gidiyor. Belki gittiği yerde kral olacak. Birini götürmek isteseler ben çok talip olacağı düşüncesindeyim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset