Mecliste yine gerginlik vardı!

TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan tartışmanın uzamaması için ara veren Meclis Başkanvekili Sadık Yakut’a CHP Grup Başkanvekili Engin Altay tepki gösterdi. TBMM Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri başlamadan önce yaşanan kavganın ardından şimdide C

Mecliste yine gerginlik vardı!
TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan tartışmanın uzamaması için ara veren Meclis Başkanvekili Sadık Yakut’a CHP Grup Başkanvekili Engin Altay tepki gösterdi.
 
TBMM Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri başlamadan önce yaşanan kavganın ardından şimdide CHP’li milletvekilleri, Bakanlar Kurulu sıralarında Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile sohbet eden AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e sataştı. Meclis Başkanvekili tartışmanın uzamaması için oturuma ara verirken, CHP’li milletvekilleri buna itiraz etti. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay kürsüye doğru koşarak Meclis Başkanvekili Sadık Yakut’a tepki gösterdi. Altay, daha sonra Meclis Başkanvekili Yakut’un odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset