Mecliste tartışma yaratan fotoğraf!

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, kendisini ziyarete gelen cübbeli ve sarıklı konuklarıyla TBMM'de çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı.  TARTIŞMA YARATAN FOTOĞRAFAK Partili Ercoşkun tartışma yaratan bu fotoğrafın altın

Mecliste tartışma yaratan fotoğraf!

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, kendisini ziyarete gelen cübbeli ve sarıklı konuklarıyla TBMM'de çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı.  
TARTIŞMA YARATAN FOTOĞRAF

AK Partili Ercoşkun tartışma yaratan bu fotoğrafın altına ‘TBMM’deki misafirlerimiz’ şeklinde not düşerken, CHP'den fotoğrafla ilgili ilk tepki gösteren isim CHP Bolu Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Tanju Özcan oldu. TBMM'nin içtüzüğünde kılık kıyafet için bir düzenleme olduğunu belirten Özcan, "Sen orada böyle bir görüntü vererek, Atatürk'e ve Devrim Kanunları'na meydan okuyorsun. Burası Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün Meclisi'dir, Atatürk'e ve kanunlarına meydan okunacak yer değildir." diye konuştu.
ATATÜRK FULARIYLA GİRMEK YASAK

we.jpg

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında fularında Atatürk baskısı "Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır" sözleri yazısı bulunan vatandaş 'siyasi sembol' gerekçesiyle Meclis'e alınmaması da tartışma yaratmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset