Meclis yeni döneme hazır

TBMM'de 26. Dönem için tüm hazırlıklar tamamlandı. Yemin töreni öncesinde Genel Kurul Salonu polis tarafından özel eğitimli köpekle arandı.1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından 26. Döneme bugün başlayacak olan TBMM'de tüm hazırlıklar tamamlandı

Meclis yeni döneme hazır

TBMM'de 26. Dönem için tüm hazırlıklar tamamlandı. Yemin töreni öncesinde Genel Kurul Salonu polis tarafından özel eğitimli köpekle arandı.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından 26. Döneme bugün başlayacak olan TBMM'de tüm hazırlıklar tamamlandı. Milletvekilleri yaklaşık 15 gün süren kayıt işlemlerinin tamamlanmasından sonra bugün yemin edecekler. Milletvekili yemin töreni öncesinde TBMM Genel Kurulu polis tarafından özel eğitimli köpek tarafından arandı. TBMM kampüsü genelinde güvenlik en üst seviyeye çıkartılırken, özel eğitimli köpeğin Genel Kurul'da tüm sıraları araması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler