"Mart'ta seçim startı veriyoruz"

HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, teşkilatlanma çalışmalarına hızlı devam ettiklerini, mart ayı itibariyle de seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  Ömer Topaloğlu, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi

"Mart'ta seçim startı veriyoruz"

HAS Parti Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu, teşkilatlanma çalışmalarına hızlı devam ettiklerini, mart ayı itibariyle de seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

 

Ömer Topaloğlu, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi. Topaloğlu, gazeteciliğin fedakârlık ve özveri isteyen bir meslek olduğunu ifade etti. Gazeteciliğin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyon içerdiğini anlatan Topaloğlu, "Gazeteci olmak aynı zamanda düşünce ve yorumlarıyla toplumları bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan ve bulundukları bölgenin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına ışık tutan kişi olmayı da gerektirmektedir. Basın mensupları da bu önemli görevi yerine getirebilmek için her türlü zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar." dedi.

 

Topaloğlu, basın mensupları için özel olan bir günde onları hatırlayarak, günlerini kutlamak istediklerini belirtti.

 

Parti olarak teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürdüklerine de değinen Topaloğlu, "Trabzon'da 13 ilçede teşkilatımızı kurduk. 5 ilçe ve beldelerimizde de kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Mart ayı itibariyle de seçim çalışmalarına başlayacağız." ifadelerini kullandı.

 

Topaloğlu, bir soru üzerine haziran ayındaki genel seçimlere tek başlarına girmeyi planladıklarını bilgisini verdi. İttifak iddialarına ilişkin ise şu ana kadar hiçbir parti ile görüşmelerinin olmadığını kaydeden Topaloğlu, "Bizim hedefimiz tek başımıza seçime girmek ama önümüzdeki süreçte neler olur bilemeyiz." değerlendirmesini yaptı.

 

Topaloğlu, ayrıca HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un 28 Ocak'ta Rize'de 29 Ocak'ta ise Trabzon'da olacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset