Malkoç özür diledi

Bahçeli’den ve MHP camiasından özür diledi

Malkoç özür diledi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, “Bugünkü program içerisinde mitinge katılımla ilgili olarak sarf ettiğim bir cümle sebebiyle başta Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsından ve tüm MHP camiasından özür dilerim” dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, yaptığı yazılı açıklamada, “15 Temmuz gecesi milletimize karşı yapılan alçak darbe girişimini Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde milletimiz kahramanca önlemiştir. Milletçe bunun mutluluğunu, sevincini her siyasi parti ve düşünceden 79 milyon olarak yaşamaktayız. Bu bağlamda bugün Fox Tv’ de saat 09.00’da yayınlanan ’Çalar Saat’ programında güncel siyasi konuları değerlendirirken pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne bütün siyasi partilerin davet edilmesini değerlendirdim. Bu arada Sayın Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz darbe kalkışmasındaki asil duruşunu vurgulayarak, devlet adamlığı kalitesini belirterek, mitinge katılma kararının ne kadar isabetli olduğunu belirttim. Türk milletinin bundan duyduğu büyük memnuniyeti ifade ettim. Sayın Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığını, siyasi kişiliğini, yıllardır yakinen tanıdım, buna şahit oldum ve bunu çeşitli vesilelerle dile getirdim. Bu son yaşadığımız 15 Temmuz darbe kalkışmasında ve sonrasında Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu tavır, Türk milletinin bütün fertlerini memnun etmiştir. Kendisine yakışan ve kendisinden milletin beklediği gibi yürekli ve yiğitçe davranmıştır. 15 Temmuz gecesinden bu yana katıldığım onlarca TV programında ve değişik illerdeki milli irade ve demokrasi toplantılarında bunu dile getirerek kendisine şahsım ve milletimiz adına müteşekkir olduğumu ifade ettim. Etmeye de devam edeceğim. Bugünkü program içerisinde mitinge katılımla ilgili olarak sarf ettiğim bir cümle sebebiyle başta Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsından ve tüm MHP camiasından özür dilerim. Çanakkale ruhu içerisinde milyonlarla 7 Ağustos Pazar günü İstanbul’da birlik ve beraberlik içerisinde buluşalım inşallah" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset