Kurtulmuş uyardı; Gençler uyanık olun!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 2 günlük programı için geldiği Sakarya'da İstanbul Okmeydanı'nda meydana gelen olaylarda halkın kışkırtılmaya çalışıldığını öne sürerek, gençlerin uyanık olmalarını istedi. Genel Başkan Yardımcısı Numan Ku

Kurtulmuş uyardı; Gençler uyanık olun!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 2 günlük programı için geldiği Sakarya'da İstanbul Okmeydanı'nda meydana gelen olaylarda halkın kışkırtılmaya çalışıldığını öne sürerek, gençlerin uyanık olmalarını istedi. 

Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş bir dizi program için Sakarya'nın Hendek İlçesi'ne geçti. Dün ve gfece İstanbul Okmeydanı'nda meydana gelen olayları değerlendiren Kurtulmuş, sokak olaylarıyla halkın birbirine karşı kışkırtılmaya çalışıldığını öne sürerek şunları söyledi:

"Biz özellikle gençlerimizi uyarıyoruz, aman dikkat edin. Bizlerin geçmiş dönemlerde yaşadığımız yanlışlara, Türkiye'nin düştüğü yanlışlara bizim gençlerimiz düşmesin. Evet protestolarınızı yapın. Sokağa çıkın. Beğenmediğiniz hususlar varsa tabii ki bunu dile getirmek demokratik hakkıdır herkesin. Herkes sokağa çıksın söylesin ama, Allah aşkına bir protestoda molotof kokteylinin ne işi var. Bir gösteride el bombasının ne işi var. Bir polis araçlarını tahrip edilmesinin ne işi var? Aman gençlerimiz uyanık olsun, bu oyuna milletimiz gelmesin." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler