Kürşat Tüzmen soyunuyor!

 Antalya'da düzenlenen 3. Antalya ITU Triatlon Uluslararası Avrupa Kupası ile 3. Ulusal Antalya Triatlon Yarışması'nda Büyük Erkekler Uzun Mesafe kategorisinde yarışan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen 00.28.53'lük derecesi ile 1. oldu. Türkiye Triatlon Fe

Kürşat Tüzmen soyunuyor!

 

Antalya'da düzenlenen 3. Antalya ITU Triatlon Uluslararası Avrupa Kupası ile 3. Ulusal Antalya Triatlon Yarışması'nda Büyük Erkekler Uzun Mesafe kategorisinde yarışan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen 00.28.53'lük derecesi ile 1. oldu.

 

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen 3. Antalya ITU Triatlon Uluslararası Avrupa Kupası ile 3. Ulusal Antalya Triatlon Yarışması devam ediyor. Triatlona katılan eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen 00.28.53'lük derecesi ile Uzun Mesafe Halk Triatlonu birinciliğini elde etti.

 

AİLELER ARKASINI DÖNSÜN

Yüzmenin ardından bisiklete binmesi ve koşması gereken Tüzmen, denizden çıktıktan sonra kıyafet değişimini de yol ortasında yapmak zorunda kaldı. Dalgıç kıyafetini çıkaran Tüzmen, beline havlu bağladı ve ailelerden arkalarını dönmelerini isteyerek giyindi.

 

Türkiye Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş, Tüzmen'in yarışlara renk kattığını söyledi. Bugün yapılan halk triatlonun da toplam 150 sporcu mücadele etti. Yarın yapılacak uluslararası bölümüne 30 ülkeden yaklaşık 130 sporcu katılacak.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset