Kuloğlu Belediye Meclis üyeliğini açıkladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Enerji Piyasası Denetleme Kurulu müşavir firma Denetim ve Kontrol görevlisi Ekrem Kuloğlu MHP Ortahisar Meclis üyesi aday adaylığı açıkladı.Trabzon’un gündemindeki Doğalgaz çalışmalarının aksamasına neden olan sorunları tek

Kuloğlu Belediye Meclis üyeliğini açıkladı

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Enerji Piyasası Denetleme Kurulu müşavir firma Denetim ve Kontrol görevlisi Ekrem Kuloğlu MHP Ortahisar Meclis üyesi aday adaylığı açıkladı.

Trabzon’un gündemindeki Doğalgaz çalışmalarının aksamasına neden olan sorunları tek tek açıklayan Kuloğlu, “En başta haritalanmaların yetersizliği geliyor sonrasında ise imar planlarında sıkıntılar var. Bir sokakta doğalgaz çalışmasını yapabiliyorken arkasındaki sokakta aksamalara neden olabiliyor" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlerle birlik te Trabzon Belediyesi'nin AKSA’nın doğalgaz çalışmalarını 5 aylık bir süreyle durdurttuğunu iddia eden Kuloğlu, “Şu anda Trabzon merkezde üçte birlik bölümün doğalgazı tamamlandı. Seçim dönemine girildiği için çalışmalar durdu. Çünkü Trabzon Belediyesi böyle bir direktifte bulundu. 2016’da tam anlamıyla bitirilecek deniliyor fakat şahsi görüşüm bu tarih daha da uzayabilir. Ayrıca Mayıs ayından itibaren yeni bir yatırım planı şekillendirilecek. AKSA’nın 5 yıllık taahhüdü de uzatıldı.” dedi.

Meclis üyeliği hakkında da iddialı açıklamalarda bulunan Kuloğlu, “Vatandaşlarımız meclis üyeliğini yasaları onaylamak için el kaldırılıp indirilen bir yer olarak görüyor. TBMM’nin minik hali şehrin parlamentosu sayılan meclislerdir. Biz burada olup şehrimizde gördüğümüz aksaklıkları A parti B parti gözetmeksizin ifade edeceğiz ve çözüm bulmaya çalışacağız. Biz bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehre hizmetin en iyi şekilde gelmesi için siyasi olarak olayları o mecliste değerlendirmeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset