Küçük esnafımızı desteklememiz gerekiyor

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, “Türkiye'de işsizlik TÜİK verilerine göre yüzde dokuz civarında gezerken, bu rakam Trabzon'da yüzde altı seviyelerinde bulunduğunu" söyledi.Trabzon Esnaf ve Sa

Küçük esnafımızı desteklememiz gerekiyor

Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, “Türkiye'de işsizlik TÜİK verilerine göre yüzde dokuz civarında gezerken, bu rakam Trabzon'da yüzde altı seviyelerinde bulunduğunu" söyledi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Metin Kara’yı ziyaret eden ve esnafın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Prof. Dr. Nihat Tosun “Trabzon ekonomisine ve istihdamına  büyük katkısı olan esnafımızın gelişen piyasa koşullarına göre mutlaka desteklenmesi gerekmektedir. Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Ordu'da açıkladığı ve ilimizin kalkınması noktasında çok önemsediğimiz  DOKA projelerinin gerçekleşmesi esnafımıza da büyük katkılar sunacaktır. Türkiye ortalamasının altında olan işsizlik oranını da çok daha aşağı seviyelere indirecektir. Bu manada kırk dokuz meslek kuruluşunu bünyesinde barındıran ve 28 bin kayıtlı üyesi ile küçük esnafımıza önemli katkılar sunan odamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

1-244.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler