Kritik toplantı sona erdi!

Başbakanlık Resmi Konutu'nda dün Suriye konusunda güvenlik toplantısı düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün de kurmaylarıyla çözüm sürecine ilişkin bir toplantı yaptı. AK Parti Genel Merkezi'nde başlayan toplantıda, çözüm süreciyle ilgili gelişm

Kritik toplantı sona erdi!

Başbakanlık Resmi Konutu'nda dün Suriye konusunda güvenlik toplantısı düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün de kurmaylarıyla çözüm sürecine ilişkin bir toplantı yaptı. AK Parti Genel Merkezi'nde başlayan toplantıda, çözüm süreciyle ilgili gelişmelerin ve demokratikleşme paketi görüşüldü. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. İkinci toplantı cuma günü yapılacak.

Zirveye Başbakan yardımcıları Beşir Atalay, Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, İçişleri Bakanı Muammer Güler, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Hüseyin Çelik ve Numan Kurtulmuş, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler