Köşkte 3'lü Zirve!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.Tedavi gördüğü hastaneden zirve için ayrılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Necd

Köşkte 3'lü Zirve!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi.

Tedavi gördüğü hastaneden zirve için ayrılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in son yaşanan terör olaylarıyla ilgili Gaziantep' teki terör saldırısı ve Şemdinli operasyonuyla ilgili gelişmeler konusunda bilgi verdiği öğrenildi.

KÖŞKTE ÜÇLÜ ZİRVE!

Gül, görüşmenin ardından saat 22.20 sıralarında tekrar Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne geldi. Gül'ü burada Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün ilaç tedavisiyle testlere devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler