'Korkma, ülkücüler arkanda'

 MHP lideri Devlet Bahçeli, terörün sona erdirilebilmesi için 'siyasi kararlılığın gerekli olduğuna' işaret etti ve Başbakan Erdoğan'a seslendi: "Kararlılığını ortaya koy, ülkücüler seni yalnız bırakmaz." Terörün sona erdirilmesi için 'siyasi kararlılığın

'Korkma, ülkücüler arkanda'

 

MHP lideri Devlet Bahçeli, terörün sona erdirilebilmesi için 'siyasi kararlılığın gerekli olduğuna' işaret etti ve Başbakan Erdoğan'a seslendi: "Kararlılığını ortaya koy, ülkücüler seni yalnız bırakmaz."

 

Terörün sona erdirilmesi için 'siyasi kararlılığın' gerektiği söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan'a seslendi: ''Sayın Başbakan korkma, sana oy veren kitle ve ülkücü dava insanları seni yalnız bırakmaz."

 

Bahçeli, Gaziantep saldırısında hayatını kaybedenlerin cenaze törenine katıldıktan sonra memleketi Osmaniye'ye gitti.

 

Osmaneli'nin Bahçe ilçe belediyesini ziyaret eden Bahçeli, bina önünde partililere seslendi.

 

Konuşmasında Gaziantep'teki patlama başta olmak üzere terör saldırılarına değinen Bahçeli, şunları kaydetti:

 

''Bundan kimsenin endişesinin olmaması lazım. Ancak bu kararlılığın arkasında bir kararlılığın daha olması gerekiyor. O da siyasi kararlılıktır. Yani 'terörün kökünü kazıyınız' talimatını verebilmek için güçlü bir siyasi iktidar kararlılığına ihtiyaç vardır.

 

O sebepten dolayı, Sayın Başbakan korkma, sana oy vermiş olan kitle, bu milletin evladıdır, arkandadır. Ayrıca bu ülkenin sevdalısı olan MHP'liler ve ülkücü dava insanları da bu kararlılığı ortaya koyduğun zaman seni yalnız bırakmazlar.

 

Ama artık bu terörün kökü kazınmalı ve Kandil'e Türk bayrağı dikilmeli. Bunu yapabilmek için de Sayın Başbakan ile ana muhalefet partisi, olmayan bir sorun üzerinde görüşme yapmak için bir araya gelebiliyorlar. Türkiye'de Kürt sorunu yoktur, Türkiye'de bin yıllık kardeşlikle birbirine karışmış, mutlu ve huzurlu insanlar vardır. Ama Türkiye'nin başını belaya sokan terördür.

 

Öyleyse bir defa da bir araya terör için gelin, eğer Kandil'e bayrak dikecekseniz beraber gidin, beraber dikin bu bayrağı. Sizlerin arkanızda millet olarak duralım diyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler