Koray Aydın: "kader seçimi olacak"

Aydın, partisince Vakfıkebir ilçe merkezinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 12 Haziranda yapılacak seçimi, sadece milletvekili seçimi olarak değil, kader seçimi olarak gördüğünü söyledi. Yeni bir Türkiye kurulmak istendiğini öne süren Aydın, "Türk

Koray Aydın: "kader seçimi olacak"

Aydın, partisince Vakfıkebir ilçe merkezinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 12 Haziranda yapılacak seçimi, sadece milletvekili seçimi olarak değil, kader seçimi olarak gördüğünü söyledi.

Yeni bir Türkiye kurulmak istendiğini öne süren Aydın, "Türkiye üzerinde uzun zamandan beri yeniden yapılandırma programı uygulanıyor. Bu programın sacayakları belli oldu. Her şey açıkça söyleniyor. Hükümet 2009 yılından beri başlattığı Kürt açılımının doldurulmayan içini BDP, TÜSİAD ve diğer yandaş oluşumlarla konuşarak dolduruyor. Bu seçimle Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. Herkes kararını bu ana eksende belirleyerek vermelidir" diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeyi eleştiren Aydın, şunları söyledi:

"Başbakan 20 milyonluk Fenerbahçe taraftarının üzerinden bir Oyun oynuyor. Aziz Yıldırım ve Alex'in kendisini ziyareti sırasında 'Pazar günü Buca'da bir aksiliğe uğramayız değil mi' diyor. Aziz Yıldırım da 'Başbakanım burada basın var' diye cevap veriyor. Sen Türkiye'nin Başbakanısın. Sen gücünü bir takımın yanına koyarak kullanırsan haksızlık olmaz mı? Oldu da. Pazar günü yapılan maçı ve verilen penaltıyı gördünüz. Böyle bir haksızlığa Fenerbahçe camiası uğrasa ne olur? Yer yerinden oynar. "

İlçe merkezinde gerçekleştirilen mitinge, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, milletvekili adayları Koray Aydın, Halil Memiş, Sabri Sadıklar, Nurcan Yazıcı, Rahmi Coşkun ve Osman Karaduman, İl Başkanı Nihat Birinci, MHP'li belediye başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler