Koltuk sevdası peşinde değilim!

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora, siyasete çok genç yaşta başladığını dile getirerek, asla koltuk sevdası peşinde olmadığ

Koltuk sevdası peşinde değilim!
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Salih Cora, siyasete çok genç yaşta başladığını dile getirerek, asla koltuk sevdası peşinde olmadığını söyledi.
 
Cora, AK Parti döneminden önce gençlerin siyasette her zaman oy deposu görüldüğüne vurgu yaparak, “gençler üzerinden oy avcılığı yapıyordu. Bizim kurucu genel başkanımız gençleri yedek kulübesinden çıkarıp ilk 11’de oynattı” dedi.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora, Trabzon için artık mega projelerin başlama vakti geldiğini söylerken programda şu mesajları verdi:
 
MİLLETİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR!
 
"Siyasete çok genç yaşta başladım. 24 yaşında Türkiye’nin en genç il başkan yardımcısı oldum. 2007’de Türkiye’nin en genç Seçim Koordinasyon Merkezi başkanı oldum. 2011 yılında Türkiye’nin en genç milletvekili adayı oldum. Makamlar mevkiler geçicidir. Koltuk sevdasının ebedi sanılma yanılgısına düşmemeye gayret edeceğiz. 2011 seçimlerinde 6. Sıra adayı olarak yaptığımız çalışmalar milletimizde öyle bir gönül bağı oluşturdu. Bu gönül bağını bozmamaya gayret ettik. Halkımızdan aldığımız güçle yeniden aday adayı oldum. Bu sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum.
 
HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA OLACAĞIM!
 
Siyasette gençler her zaman siyasetin çok önemli aktörleri konumuna getirmiştir. Bir çok siyasi parti gençleri oy deposu görüp, gençler üzerinden oy avcılığı yapıyordu. Bizim kurucu genel başkanımız gençleri yedek kulübesinden çıkarıp ilk 11’de oynattı. Daha önce milletvekili adayı olup seçilemedim, ama vatandaşımın yanından hiçbir zaman ayrılmadım. Üzüntülü ve mutlu gününde yanında oldum. Milletvekili olursam da bütün ilçelerimize söz veriyorum, en az ayda bir bütün ilçeleri dolaşarak vatandaşın yanında olacağım.
 
ŞAHA KALDIRACAĞIZ!
 
Güneş doğudan yükselir, şehirler de hep batıya doğru gelişirler. Büyük liman bölgesine iktidarımızda çok yatırımlar yapıldı. Bundan sonra da yeni projeler yapılacak. Bazı projelerin milletvekili olmadan hayata geçirilme de zorluk yaşanıyor. Bölgemizde ciddi bir şekilde istihdam ve yol sorunu var. Projelerin sıkı bir şekilde takip edilmesi gerekiyor. O bölgeyi yeniden şaha kaldırarak en önde koşturacak projelerin hayata geçirilmesi için bu yörede milletvekili olması halinde o bölgenin daha fazla kenetlenip, aday gösterilen milletvekiline sahip çıkarak hizmet edecektir. Bölge milletvekiline susamıştır. Uzun yıllar her bölgeden milletvekili çıkmıştır, o bölgeden çıkmaması bölgenin sorunlarının hızlı çözülmesini engellemiştir. Biz sadece o bölgeye hizmet etmeyeceğiz milletvekili olursak. Bütün ilçeler ile ayrı bir muhabbetimiz diyalogumuz var. O ilçelerin sorunlarına vakıf bir teşkilat mensubu olarak çözmeye kalkacağız.
 
MEGA PROJELERE GEÇME ZAMANIDIR!
 
Arsin’deki yatırım adası, ikinci üniversite, havaalanı ikinci pisti, tersane, lojistik üs, hızlı tren ve demiryolunun Trabzon’la buluşturulması. Trabzon’un yaylalarını birbirine bağlayan, turizmi kalkındırıp geliştirilecek yeşil yol projenin hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bunlar Başbakanımız Ahmet Davutoğu tarafından kabul görmüş projelerdir. Bunların takipçisi olmak istiyoruz. Hayal denen bir çok proje gerçekleştirdik. Kentsel dönüşüm, TOKİ’ler, bitmeyen sahil yolu ile tanjant yolunun bitirilmiş olması. Merkeze ilk kez ikinci tünelin yapılması. Muhalefetin ağzına sürekli sakız yaptığı Akyazı Stadı’nın neredeyse bitirilmesi aşamasına gelmesi. Hizmet ettikçe vatandaşımız bunu görerek karşılığını veriyor. Artık mega projelere geçme zamanıdır.
 
SİYASETTE İDDİALIYIM!
 
Mega projelerde bir bakanla beraber çok kolay gerçekleşeceğine inanıyorum. Siyasette iddialı olmayı seviyorum. Önemli olan hangi görevde olursan ol bulunduğumuz görevi bir sonraki basamak için değil hakkınla temsil etmendir. Biz bulunduğumuz görevleri hakkıyla temsil etmek için orada olacağız. Her zaman halkımızın yanında olacağım. Dün söylediğini bugün unutanlardan olmayacağım. Halkımın sorunları ve dert dinleyeni olarak yanından ayrılmayacağım. Gönül dilini, samimiyet dilini ortaya koyacağım. Görev verilirse layıkıyla yerine getirmenin gayreti içinde olacağım. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset