Koca Toros bugün uğurlanıyor

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın naaşı bugün toprağa veriliyor. Denktaş'ı devletin zirvesindeki isimler ile KKTC'li yetkililer ve Kıbrıslı vatandaşlar uğurlayacak.KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı uğurluyoruz. Denktaş'ın, Cumhurbaşkanlığı

Koca Toros bugün uğurlanıyor

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın naaşı bugün toprağa veriliyor. Denktaş'ı devletin zirvesindeki isimler ile KKTC'li yetkililer ve Kıbrıslı vatandaşlar uğurlayacak.

KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı uğurluyoruz. Denktaş'ın, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bulunan naaşı düzenlenecek törenin ardından top arabasıyla Selimiye Camii'ne götürülecek.

Merhum Cumhurbaşkanı'nın naaşı, öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından, Cumhuriyet Parkı'nda defnedilecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cenaze törenine katılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de cenaze törenine iştirak edecek.

Cumhurbaşkanı Gül, KKTC'ye gitti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın cenaze törenine katılmak için özel uçak ''CBK'' ile saat 08.55'te KKTC'ye gitti.

Cumhurbaşkanı Gül'ü, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve öteki yetkililer uğurladı.

TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan, KKTC'ye gitti
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, özel uçak ''ANA'' ile KKTC'nin kurucu cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın cenaze törenine katılmak üzere 08.55'te bu ülkeye gitti.

Çiçek ve Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Aladdin Yüksel, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve diğer ilgililer uğurladı.

Başbakan yardımcıları Ali Babacan ve Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Başbakanlık müsteşarı Efkan Ala da aynı uçakla KKTC'ye gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler