"Koalisyon olasılığını düşünmüyoruz"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, oyunu Gaziantep M.Hayri Akına Kız Anadolu Lisesi'nde kullandı. Şimşek sorulan koalisyon olasılığı ile ilgili soruya, "Şuan öyle bir olasılığı düşünmüyoruz" dedi.Öğle saatlerinde M.Hayri Akına Kız Anadolu Lisesi'ne gelen Maliye

"Koalisyon olasılığını düşünmüyoruz"

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, oyunu Gaziantep M.Hayri Akına Kız Anadolu Lisesi'nde kullandı. Şimşek sorulan koalisyon olasılığı ile ilgili soruya, "Şuan öyle bir olasılığı düşünmüyoruz" dedi.

Öğle saatlerinde M.Hayri Akına Kız Anadolu Lisesi'ne gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 1025 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Bakan Şimşek, oy kullanmasının ardından yaptığı açıklamada, kullandığı oyun ve seçimin hayırlı olmasını diledi. Şimşek, "Ülkemize ve ülke demokrasimize, milletimize hayırlı olsun. Türkiye kazanacak. 2 bayramı birlikte kutluyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı büyük coşkuyla kutladık. Bugün de demokrasi bayramını kutladık. İnşallah ülkemizin önü açılır. Milletimiz için ülkemiz için hayırlı olur" dedi. Sandıktan çıkacak sonuç ile ilgili tahmini sorulan Şimşek, "Umudumuz Türkiye'nin önünün açılması, istikrar, reform ve refah" diye konuştu.

Koalisyon çıkması halinde ne yapılacağı yönündeki soruya ise Şimşek, "Şu anda öyle bir olasılığı düşünmüyoruz. Milletimizin iradesi ne yönde olursa onun gereğini yapacağız. Milletin iradesi her zaman her şeyin üzerindedir" cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset