Kızılcık'ın kalemi vekil aday adayı!

Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Nuri Kabataş, yaklaşık 18 aydır sürdürdüğü özel kalem müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok konuşmasında gençleri siyasete davet etmesi, Tür

Kızılcık'ın kalemi vekil aday adayı!

Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Nuri Kabataş, yaklaşık 18 aydır sürdürdüğü özel kalem müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın birçok konuşmasında gençleri siyasete davet etmesi, Türkiye’nin geleceğini gördüğü gençlere AK Parti içinde siyaset yapma fırsatı vermesi ve Kabataş’ın bulunduğu görevler sonucunda genç yaşına rağmen bürokraside önemli bir tecrübe birikimi elde etmesi milletvekilliği yolunda önünün açık olduğu yönünde yorumlanıyor.

Nuri Kabataş Kimdir?

Nuri Kabataş, 1978 yılında Görele’de doğdu. Sırasıyla Görele Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü, Ankara Altındağ Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü, Trabzon Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni ve son olarak ise Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü görevlerinde bulundu. Ankara Altındağ Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü görevlerini yürütürken başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok bakan ve yabancı devlet adamı ile yabancı diplomatik misyonların gezilerinin planlanması ve ağırlanmasını organize eden Nuri Kabataş, birçok uluslararası, ulusal ve diplomatik toplantı ve gezinin organize edilmesi faaliyetine bizzat katıldı.

Görelespor, Çavuşluspor, Trabzon Yolspor kulüplerinde de futbol oynayan Kabataş, evli ve 3 kız çocuğu babası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset