Kıran: Hesap zamanı yakındır

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Kıran, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavgayla ilgili açıklamalarda bulundu.Kıran’ın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;HESAP ZAMANI YAKINDIRH

Kıran: Hesap zamanı yakındır

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Kıran, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavgayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kıran’ın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

HESAP ZAMANI YAKINDIR

Halkımız artık gerçekleri görmeli, AKP’nin asıl amacının çıkar, rant, para olduğunu anlamalı. 17-25 Aralık tarihlerinde deşifre olan kirli ilişkiler, büyük yolsuzluklar, rant paylaşımları ve nasıl bir karşılığı olduğu bilinmeyen rüşvetler artık milletin midesini bulandırmıştır. Çıkardıkları yasalar ile mahkemelerin ve yargı organlarının ellerini bağlayanlar Allah’ın (c.c) adaletinden kaçamayacaklardır. Hesap zamanı yakındır. Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasında çıkan tartışmanın sonucunda ortaya saçılan yolsuzluklar, peşkeş çekilen yetim hakları, içimizi sızlattı.

PARSEL PARSEL PEŞKEŞ ÇEKİLİRKEN NİYE SUSTUN

Ben buradan Bülent Arınç’a çağrı yapıyorum eğer birazcık vizdanın var ise bu milletin, yetimin garibanın hakkı için; Melih Gökçek için söylediğin 100 konuyu açıkla…
Eğer Milletten utanmıyor isen! Allah’tan kork ve bu insanları aydınlat. Senin için önemli olan kendi nefsin mi? Madem bunları biliyordun, Melih gökçek sana bulaşana kadar neden konuşmadın. Her fırsatta Allah’ın kelamını ağzından eksik etmez iken, tüysüz yetim hakkı çalınır iken neden sustun, bu milletin, yetimlerin, emeklinin, asgari ücretlinin hakkı kucaktan kucağa, parsel parsel peşkeş çekilirken niye sustun. Müslümanlık bu mu?

ÜLKEMİZ TEHLİKEDE BÜYÜK SORUNLAR VAR

Kendi nefsine dokununca bunları söylemen de güzel ama devamını getir. İşi pazarlığa sokma, bari giderayak onurun ile git. Melih Gökçek’e gelince, durumu malum biz onun ne olduğunu zaten biliyorduk. Ankara’yı parsellemiş, dünyanın en büyük zenginlerinden biri olmuş, Uçmuş gitmişler… En son seçimlerde bahsedilen seçim hırsızlıklarını da Türk milleti eminim bir daha hatırlamıştır. Ben aziz milletimden şunu istiyorum; Allah rızası için bu çirkef, kirli oyunlara bir son ver, biz vatan evlatlarına, MHP’ye Allah rızası için 1 oy verin. Ülkemiz tehlikede büyük sorunlar var her anlamda tehdit altındayız. İnanın tek çare tek ümit MHP… Biz hazırız, bize oy verin, MHP iktidarı ile bütün sorunlar bitecek bize güvenin….”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset