Kıran başvurusunu yaptı

MHP Trabzon milletvekili aday adaylığını coşkulu bir şekilde açıklayan Hüseyin Kıran, bugün genel merkeze resmi başvurusunu yaptı.Çanakkale zaferinin 100.yılında aday adaylığı başvurusunu yapan Kıran, bu anlamlı günü özellikle beklediğini vurguladı.Kıran

Kıran başvurusunu yaptı

MHP Trabzon milletvekili aday adaylığını coşkulu bir şekilde açıklayan Hüseyin Kıran, bugün genel merkeze resmi başvurusunu yaptı.

Çanakkale zaferinin 100.yılında aday adaylığı başvurusunu yapan Kıran, bu anlamlı günü özellikle beklediğini vurguladı.

Kıran açıklamalarında şunları söyledi: “Çanakkale savaşı milli şuurun tek yürek, tek yumruk olduğu ve vatan toprağını düşmana teslim etmemek için ölümü göze almış aziz ecdadımızın kahramanlık mücadelesidir. Çanakkale zaferi, bir milletin inancının ve cesaretinin büyük destanıdır. Üzerinde yaşadıkları toprağı vatan yapma, milli varlığımızı sürdürme ve bağımsızlığımız uğruna, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin anısına ithafen, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy; “Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın Gömelim gel seni tarihe desem, sığmazsın”  diyerek şehitlerimize olan minnet borcunu mısralarında dile getirmiştir. Bu gün Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümünde hür ve bağımsız yaşadığımız bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Aday adaylığımı da bu anlamlı günde MHP genel merkezine yapmış bulunmaktayım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset