Kılıçdaroğlu'nun yeğenine 20 yıl!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeğeni, 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Kılıçdaroğlu'nun ablasının oğlu Hıdır Çakmak ve 2 arkadaşının, market işletirken kız çocuk

Kılıçdaroğlu'nun yeğenine 20 yıl!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeğeni, 4 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kılıçdaroğlu'nun ablasının oğlu Hıdır Çakmak ve 2 arkadaşının, market işletirken kız çocuklarına cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle geçen yıl tutuklandığı davada karar duruşması yapıldı.

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, kararı açıklayan mahkeme heyeti, M.D. (13), Ö.N.K. (12), A.Ö. (11). ve M.E. (14)'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle evli ve 3 çocuk babası Hıdır Çakmak'ı 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, M.D.'ye cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle yargılanan diğer sanıklar Recep Sağlam'a 5 yıl, Hilmi Koç'a ise 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

OKUL YÖNETİMİ İHBAR ETTİ
Olay, geçen yıl mayıs ayında İzmit Kuruçeşme Mahallesi’nde meydana geldi. Tacize uğrayan çocuklardan M.D.’nin durumu çevresine anlatması üzerine okul yönetimi olaya el koyarak şikâyette bulundu. Çakmak ve arkadaşlarının kız çocukları bir inşaata taciz ettiği iddiası ile soruşturma başlatılmış ve 3 sanık tutuklanmıştı. Tutuklu sanıkların davası bu hafta sonuçlandı ve 3 sanık toplam 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset