Kılıçdaroğlu'nun fezkesi TBMM'ye geldi

 Başbakanlık tarafından Meclis'e gönderilen, aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 25 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler TBMM'ye ulaştı.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında gönderilen fe

Kılıçdaroğlu'nun fezkesi TBMM'ye  geldi

 

Başbakanlık tarafından Meclis'e gönderilen, aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da bulunduğu 25 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeler TBMM'ye ulaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında gönderilen fezleke, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye hakaret ettiği iddiasına ilişkin.

"BEN ANKARA'YA GELMEDEN FEZLEKE MECLİS'E GELDİ"

Kemal Kılıçdaroğlu fezleke ile ilgili olarak şunları şöyledi: ''Ben Ankara'ya gelmeden fezleke Meclis'e geldi. Ben yolsuzluk yapmadım. Biz bakanların fezlekelerini beklerken bizim fezlekemiz geliyor.

"BEN MİLYONLARI GÖTÜRMEDİM DİYE Mİ FEZLEKEM GELDİ?"

Ben kul hakkı yemedim insanlara saygılı oldum milyonları götürmedim. Benim hakkımda fezleke geliyor başımın üstüne gelsin ama yolsuzluk yapan bakanların fezlekesi neden gelmiyor? Bunu içime sindiremiyorum. Bunlarda vicdan yok mu merak ediyorum. Hırsızları savunan bir başbakan gördünüz mü hiç? Şimdi görüyoruz.''

25 fezlekeyle birlikte Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı bin 44'e ulaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset