Kılıçdaroğlu'nun 3 yeni adresi

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Suriyeli mültecileri ziyarete Hatay'a gidecek misiniz?' sorusuna, "Hatay'a da gideceğim. Gaziantep'e de gideceğim. Kilis'e de gideceğim." dedi.Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal K

Kılıçdaroğlu'nun 3 yeni adresi

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Suriyeli mültecileri ziyarete Hatay'a gidecek misiniz?' sorusuna, "Hatay'a da gideceğim. Gaziantep'e de gideceğim. Kilis'e de gideceğim." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Güney Afrika'ya gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'na saat 22:30'da geldi. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Güney Afrika'ya Sosyalist Enternasyonal'in genel kuruluna katılacaklarını söyledi.

Basın mensuplarının Hatay'a gitmeyi düşünüyor musunuz ? sorusu üzerine, Kılıçdaroğlu, "Hatay'a da gideceğim. Suriye'ye de gideceğim. Kilis'e de gideceğim." şeklinde cevapladı.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, İstanbul'da yaklaşık 2 saat kaldıktan sonra saat 00:50'de Güney Afrika'ya uçacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler