Kılıçdaroğlu'nu bitirecekler mi?

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Yalçın Akdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul ve Ankara'da genel başkan olmak isteyen iki ismi aday gösterdiğini belirterek, Mustafa Sarıgül ve Mansur Yavaş'ın AK Parti adaylarına açık ara geride

Kılıçdaroğlu'nu bitirecekler mi?

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Yalçın Akdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul ve Ankara'da genel başkan olmak isteyen iki ismi aday gösterdiğini belirterek, Mustafa Sarıgül ve Mansur Yavaş'ın AK Parti adaylarına açık ara geride olduğunu açıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, İstanbul ve Ankara'da partilerin son oy durumları hakkında açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Kılıçdaroğlu'nun işi 30 Mart'ta bitmiş olacak" diyen Yalçın Akdoğan, Mustafa Sarıgül ve Mansur Yavaş'ın adaylıkları için şunları söyledi:

"Son seçimde iki kişiye bel bağladı. Bunlardan biri CHP'nin diğeri MHP'nin başına geçmek istiyor. İki tane genel başkan adayını iki büyük şehirde aday yaptı ve bunlara bel bağlıyor. Bunlar kazanamazsa hiçbir şansı yok. 30 Mart günü işi bitmiş olacak. MHP'li bir kişiyi getirip Ankara'da aday yapıyorsunuz onun kaybetmesi demek, sepetteki yumurtaların hepsinin kırılması demek. Bunların şu anda kaybedeceği de görülüyor. Anketlerde İstanbul ve Ankara'da AK Parti'nin açık ara önde olduğu görünüyor. Bunun getirdiği bir hırçınlık yaşandığını da görüyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler