Kılıçdaroğlu'ndan süpriz görüşme

Görüşme CHP Eski Milletvekili Memduh Hacıoğlu'nun Kabataş'taki evinde gerçekleşti. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Derviş açıklama yaptı."TÜRKİYE'Yİ TARTIŞTIK, GELECEĞİ TARTIŞTIK"Kılıçdaroğlu, "Ekonomiyi tartıştık, dünyayı tartış

Kılıçdaroğlu'ndan süpriz görüşme

Görüşme CHP Eski Milletvekili Memduh Hacıoğlu'nun Kabataş'taki evinde gerçekleşti. Yaklaşık 3 saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Derviş açıklama yaptı.

"TÜRKİYE'Yİ TARTIŞTIK, GELECEĞİ TARTIŞTIK"

Kılıçdaroğlu, "Ekonomiyi tartıştık, dünyayı tartıştık, Türkiye'yi tartıştık, geleceği tartıştık. Gayet güzel bir sohbet oldu" diye konuştu.

"Kemal Derviş'i Cumhurbaşkanı adayı gösterme ihtimaliniz var mı?" şeklindeki soruya Kılıçdaroğlu, "Şu anda böyle bir şey söz konusu değil. Şu anda kişileri tartışmıyoruz. Şu anda cumhurbaşkanı olabilecek kişinin niteliklerinin ne olduğunu tartışıyoruz. Halkımız nasıl bir Cumhurbaşkanı istiyor. Bunu tartışıyoruz. Tabi doğal olarak bu da görüşüldü. Görüşülmesi de gerekiyordu. Önce niteliklerini tartışmalıyız. Çünkü Cumhurbaşkanı olacak kişi Türkiye'yi temsil edecek. Ve bizi onurlandıracak. Bütün dünyada temsile edecek. Onun temiz birisi olmasını istiyoruz. Onun bilgili birisi olmasını istiyoruz. Onun ülkedeki bütün insanları kucaklamasını istiyoruz. Bunları tartıştık" şeklinde yanıt verdi.

"NİÇİN OLMASIN ?"

"Kemal Derviş Cumhurbaşkanı adaylığı açısından sizin için uygun mu? şeklindeki soruyu da Kemal Kılıçdaroğlu, "Niçin olmasın" şeklinde yanıtladı.

"KEMAL BEY'LE HER ZAMAN GÖRÜŞÜYORUZ"

Kemal Derviş ise basın mensuplarının soruları üzerine, “Ben de biliyorsunuz Cumhuriyet Halk Partiliyim. Biz Kemal Beyle her zaman görüşüyoruz. Kendisiyle dostluğumuz var. Her zaman ekonomiyi dünyayı görüşüyoruz" şeklinde konuştu

Derviş, Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin soruya ise “Teşekkürler bunları görüştük" diyerek ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler