Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgül itirafı!

30 Mart seçimlerinde alınan başarısız sonuçların sebeplerini sorgulayan Kılıçdaroğlu İstanbul hezimetinin faturasını Mustafa Sarıgül'ün TDH'sına kesti. Kılıçdaroğlu, TDH ile CHP örgütünün kaynaşamadığını söyledi. CHP'nin 30 Mart hezimetini sorgulayan Kılı

Kılıçdaroğlu'ndan Sarıgül itirafı!
30 Mart seçimlerinde alınan başarısız sonuçların sebeplerini sorgulayan Kılıçdaroğlu İstanbul hezimetinin faturasını Mustafa Sarıgül'ün TDH'sına kesti. Kılıçdaroğlu, TDH ile CHP örgütünün kaynaşamadığını söyledi.
 
CHP'nin 30 Mart hezimetini sorgulayan Kılıçdaroğlu İstanbul faturasını İBB adayı Mustafa Sarıgül'in taraftarlarına kesti.
 
Mersin, Manisa ve Niğde'de CHP oylarının MHP'ye kaydığını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul için ise açık açık Sarıgül'ün partileşmeyen Türkiye Değişim Hareketi'ni suçladı.
 
PARTİNİN ALEYHİNE ÇALIŞTILAR
 
30 mart sonuçlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Mersin'deki adayımız çok çalıştı ama az bir oy farkıyla kazanamadı çünkü MHP öne çıktı. Manisa ve Niğde'de oylar MHP'ye kaydı. Bazı yerlerde örgüt partisinin aleyhine çalıştı. İstanbul'da Sarıgül oyları arttırdı ancak Türkiye Değişim Hareketi ile CHP örgütü kaynaşamadı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler