Kılıçdaroğlu'ndan Obama'ya mektup

  Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney'den yaklaşık 100 delege fazla kazanarak 303'ü bulan Obama, bugün yeniden ABD başkanı seçildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Obama'ya tebrik mektubu yazdı. Kılıçdaroğlu Obama'ya yazd

Kılıçdaroğlu'ndan Obama'ya mektup

 

 

Cumhuriyetçi rakibi Mitt Romney'den yaklaşık 100 delege fazla kazanarak 303'ü bulan Obama, bugün yeniden ABD başkanı seçildi.
 
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den sonra CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Obama'ya tebrik mektubu yazdı. Kılıçdaroğlu Obama'ya yazdığı mektupta "CHP olarak ABD ile ortak çıkarlar zemininde iyi ilişkiler kurmak istiyoruz." dedi.
 
Kılıçdaroğlu'nun Obama'ya gönderdiği kutlama mektubu şöyle; "ABD Başkanlığı'na yeniden seçilmenizden ötürü en içten dileklerimi sunar, ikinci dönem başkanlığınızın Amerika Birleşik Devletleri'nin huzur ve mutluluğu, dünya barış ve istikrarı için hayırlı ve verimli geçmesini dilerim. Türkiye'nin gelecekteki iktidarı Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Amerika Birleşik Devletleri ve yönetiminizle karşılıklı saygı ve ortak değer ve çıkarlar zemininde sağlıklı ve güçlü iyi ilişkiler içinde olmayı arzulamaktayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset