Kılıçdaroğlu'ndan Gül'e destek!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki sivil direnişçilerden Ergenekon sanıklarının milletvekili yapılmasına, Erdoğan'ın 'tıksırın' sözlerinden Abdullah Gül'ün Dink davası için harekete geçecek olmasıyla ilgili soruları yanıtladı. CHP Genel Başkanı

Kılıçdaroğlu'ndan Gül'e destek!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki sivil direnişçilerden Ergenekon sanıklarının milletvekili yapılmasına, Erdoğan'ın 'tıksırın' sözlerinden Abdullah Gül'ün Dink davası için harekete geçecek olmasıyla ilgili soruları yanıtladı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin Anayasa ve Adalet üyelerinin yayınladıkları bildiriyle ilgili olarak "Bizde herkes düşüncelerini özgürce söyler. Bir yerde yargı olmazsa büyük sorunlar çıkar" diye konuştu.

 

ERGENEKON SANIKLARININ ADAYLIĞI

Ergenekon sanığı Mustafa Balbay ile Tuncay Özkan'ın CHP'den milletvekili adaylığıyla ilişkin olarak herhangi bir karar alınmadığını söyleyen Kılıçdaroğu, Başbakan Erdoğan'ın 'tıksırıncaya kadar içiyorlar' sözlerinden geri adım atmasının hatırlatılması üzerine "Bu sözlere cevap verilecek şeyler yok" dedi.

 

GÜL DDK'YI HAREKETE GEÇİRMELİ

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Hrant Dink olayıyla ilgili olarak düğmeye basacak olması yönündeki bir soruya şu yanıtı verdi: "Sayın Cumhurbaşkanı gecikerek de olsa bu konuya parmak basması güzel bir gelişme. DDDK 'yı harekete geçirirse iyi bir şey yapmış olur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset