Kılıçdaroğlu'ndan Fener yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ayağına ilişkin yargılama süreci dün başlayan Deniz Feneri e.V. davası ile ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu "Almanya'da yüzyılın davası olarak görülüyordu, Türkiye'den yüzyılın aklanması olarak tarihe geçecek" ded

Kılıçdaroğlu'ndan Fener yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ayağına ilişkin yargılama süreci dün başlayan Deniz Feneri e.V. davası ile ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu "Almanya'da yüzyılın davası olarak görülüyordu, Türkiye'den yüzyılın aklanması olarak tarihe geçecek" dedi.

Deniz Feneri e.V. davası ile ilgili yargılama süreci dün başladı. Dava İstanbul 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülüyor. Dün başlayan duruşmalara bugün de devam edildi.

Dosyada 20 sanık yargılanıyor. Sanıklar arasında, Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman ile eski RTÜK başkanı Zahid Akman da bulunuyor.

Akman: Aylık gelirim 25 bin lira

Davanın dünki duruşmasında evli ve 5 çocuk babası olduğunu belirten Zahid Akman yayıncılık yaptığını, aylık gelirinin 25 bin TL olduğunu söylemişti.

Evli ve 3 çocuk babası olduğunu, yöneticilik yaptığını belirten Zekeriya Karaman da aylık gelirini 40 bin TL olarak beyan etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler