Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak iddia

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakan Ortadoğu da hiçbir ülkeye gidemez. Gazze'ye gideceğim dedi gitti mi? Donanmayla gideceğim demişti gitti mi? Gidemez. Evinin yolunu bile artık doğru düzgün bulamaz" dedi. Kılıçdaoğlu, Sinanpaşa ilçesind

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak iddia
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Başbakan Ortadoğu da hiçbir ülkeye gidemez. Gazze'ye gideceğim dedi gitti mi? Donanmayla gideceğim demişti gitti mi? Gidemez. Evinin yolunu bile artık doğru düzgün bulamaz" dedi.
 
Kılıçdaoğlu, Sinanpaşa ilçesinde yaptığı konuşmada, vatandaşların dertlerini bildiğini söyledi.
 
Türkiye'de var olan sorunların tamamını çözmenin mümkün olduğunu bildiren Kılıçdaroğlu, "Yeter ki siyaset halkı düşünsün, halktan yana tavır alsın. Halkın çıkarlarını korusun. Siyaset, zenginleşme aracı değildir. Siyaset, köşeyi dönme amacı değildir. Siyasetin amacı halkın zenginleşmesidir. Eğer halk zenginleşiyorsa zaten sorun yok" diye konuştu.
 
"Üretici emeğinin karşılığını almazsa o ülkede üretim olmaz" diyen Kılıçdaroğlu, "Buğday taban fiyatından memnun musunuz? Mazotun 5 lira olduğunu gayet iyi biliyorum. Her benzin istasyonunun bir vergi dairesine dönüştüğünü biliyorum. Sizden isteğim şu; dertlerinizi siz de biliyorsunuz ben de biliyorum, güç birliği yapacağız.  Geçmişte şu veya bu partiye oy vermiş olabilirsiniz. Doğruyol Partili, Anavatan Partili veya Demokrat Partili, hepsinin başımın üstünde yeri var. Yeni bir yol haritası çizmek zorundayız" ifadelerini kullandı.
 
TÜRKİYE BÜTÜN DÜNYADA YALNIZLAŞTI
 
Türkiye’nin bütün dünyada yalnızlaştığını, hükümetin itibarını kaybettiğini savunan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
 
"Sayın Başbakan Ortadoğu'da hiçbir ülkeye gidemez. Gazze'ye gideceğim dedi gitti mi? Donanmayla gideceğim demişti gitti mi? Gidemez. Evinin yolunu bile artık doğru düzgün bulamaz. Gezi Parkı olayları onun fiyakasını indirdi. Gençler indirdi onun fiyakasını. Yeni bir anlayışa ihtiyacımız var. Yeni bir hükümete ihtiyaç var. Halkını seven, halkın çıkarlarını savunan, onurlu bir dış politika güdecek hükümete ihtiyacımız var. Onun için güçlerimizi birleştireceğiz. Önümüzde yerel seçimler var ilk sınavı orada verelim."
 
Kılıçdaroğlu, daha sonra Ahmetpaşa ve Taşoluk beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset