Kılıçdaroğlu'na Yenimahalle şoku

 Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde aralarında bir belediye başkanvekilinin de bulunduğu 18 belediye meclisi üyesi CHP'den istifa etti.Bir süredir Yenimahalle Belediye Meclisi üyeleri ile Genel Merkez arasında tartışmalar sürüyordu.Belediye meclis üyeleri,

Kılıçdaroğlu'na Yenimahalle şoku

 

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nde aralarında bir belediye başkanvekilinin de bulunduğu 18 belediye meclisi üyesi CHP'den istifa etti.

Bir süredir Yenimahalle Belediye Meclisi üyeleri ile Genel Merkez arasında tartışmalar sürüyordu.

Belediye meclis üyeleri, Genel Merkez'in, eski Ankara İl Başkanı Tarık Şengül'ün istifası öncesinde Yenimahalle Belediyesi ile ilgili iddialarına ardından da ilçe kongresinde Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a karşı yapılanlara sessiz kalmasına dikkat çekti.

Üyeler, Fethi Yaşar'ın il delegesi yazılmamasına tepkilerini de dile getirdi.Geçtiğimiz haftasonu Kılıçdaroğlu'nun Yenimahalle'ye yaptığı ziyaret de istifaları engelleyemedi.

Yenimahalle Belediye Meclisi'ndeki CHP'li 18 üye partilerinden istifa etti.

Böylece CHP'nin sandalye sayısı 6'ya düştü. Belediye Meclisi'nde 14 AK Parti'li, 7 de MHP'li üye var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler