Kılıçdaroğlu'na yemin edelim dedi

“Ergenekon” sanıkları Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay’ın milletvekili seçildikten sonra tahliye edilmemesi üzerine başlayan yemin krizi için çözüm çabaları devam ediyor.Kemal Kılıçdaroğlu partinin eski genel başkanı Deniz Baykal’la yemin krizi ve atılaca

Kılıçdaroğlu'na yemin edelim dedi

“Ergenekon” sanıkları Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay’ın milletvekili seçildikten sonra tahliye edilmemesi üzerine başlayan yemin krizi için çözüm çabaları devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu partinin eski genel başkanı Deniz Baykal’la yemin krizi ve atılacak adımları değerlendirdi.

Baykal görüşmenin ayrıntılarını anlattı:

Partinin izleyeceği politikayı destekleceğiz. Partinin politikasının ne olması gerektiğini ayrıntılı bir şekilde Sayın Kılıçdaroğlu'na bildirdim.

Yemin krizine ilişkin, değerlendirmenin açıklamanmasına gerek yok. Önerilerimi sundum. Bunların değerlendirilmesine bakılacak.

Bu bunalımı benim ağzımdan çıkacak cümleyle anlamlandırmaya gerek yok. Bu krize ilişkin açıklamalarımı kapsamlı şekilde sundum. Bu önerilerim önemlidir.

GÖRÜŞMENİN PERDE ARKASI NOTLAR

Baykal, krizin bir yemin krizinden ziyade demokrasi krizi olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu'na yemin edilmesi konusunda mesaj verdi.

Ayrıntılar gelecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset