Kılıçdaroğlu'na helikopter şokları

Bingöl’de yapacağı mitinge katılmak üzere Sivas Havalanı’na giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helikopteri yine arızalandı. Bindiği helikopterden inen Kılıçdaroğlu, "Bir nazar boncuğu takmak şart oldu" dedi.Gümüşhane’de dün düzenlediği miting

Kılıçdaroğlu'na helikopter şokları

Bingöl’de yapacağı mitinge katılmak üzere Sivas Havalanı’na giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helikopteri yine arızalandı. Bindiği helikopterden inen Kılıçdaroğlu, "Bir nazar boncuğu takmak şart oldu" dedi.

Gümüşhane’de dün düzenlediği miting ardından Sivas mitingine katılması beklenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu getirecek helikopter, motor arızası nedeniyle kalkamadı. Bu nedenle Sivas mitingi iptal edildi. Karayolu ile Erzincan’a geaçen ve oradan özel uçakla Sivas’a gelen Kılıçdaroğlu, geceyi kentte geçirdikten sonra bu sabah Bingöl mitingine gitmek üzere Sivas Nuri Demirağ Havalanı’na gitti. Dün arızası giderilen ve Sivas’ta hazır bekleyen helikopter çalıştırıldı. Pilotlar helikopterin uçuşa hazır olduğunu bildirince bir süre alanda bekleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partililerle vedalaşarak helikoptere bindi. Ancak bu sırada pilotlar helikopterde yeniden arıza belirleyince CHP lideri tekrar inerek havaalanının VIP salonuna döndü. Helikopterde bu kez jeneratör arızası tespit edildiği söylendi.

Gazetecilerin ’Üzerinizde nazar mı var’ sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, "Galiba bir nazar boncuğu takmamız gerekiyor" karşılığını verdi. Helikopterdeki ikinci arıza nedeni ile Kılıçdaroğlu’nun özel uçakla Elazığ’a gideceği ve oradan karayolu ile miting yapacağı Bingöl’e geçeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset