Kılıçdaroğlu'na Gebze'de şok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli mitingine gitmek üzere geldiği İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, kendisine ikizi kadar benzeyen Gebzeli Nusret Gümüşdal ile biraraya geldi.Cumartesi günü yapılan İstanbul Kazlıçeşme mitingine katılan anca

Kılıçdaroğlu'na Gebze'de şok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli mitingine gitmek üzere geldiği İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, kendisine ikizi kadar benzeyen Gebzeli Nusret Gümüşdal ile biraraya geldi.

Cumartesi günü yapılan İstanbul Kazlıçeşme mitingine katılan ancak Kılıçdaroğlu ile biraraya gelme fırsatı bulamayan Gümüşdal, bu sefer amacına ulaştı. Kılıçdaroğlu ile tokalaşan Gümüşdal, kendisine başarılar diledi. CHP Genel Başkanı, kendisine ikiz kadar benzeyen Gebzeli Gümüşdal'a uzun uzun baktı. Nusret Gümüşdal'ın daha önceki seçimlerde Ak Parti'ye oy verdiğini, ancak şimdi CHP'ye oy vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu. Gümüşdal daha sonra Kılıçdaroğlu ile parti otobüsüne binerek Kocaeli'ne doğru yola çıktı.

Kemal Kılıçdaroğlu, yol üstünde Kocaeli'nin Dilovası ilçesine uğrayarak vatandaşlardan oy istedi. Dilovası'nın CHP'ye en az oy çıkan yerlerden birisi olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Daha önce burada CHP'ye 1400 oy verilmiş. Ama artık yeni chp var. sizlerden oy istiyorum. Milletvekili adaylarını da sizlere emanet istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset