Kılıçdaroğlu'dan çözüm önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörü sonlandıracak çözümlere destek vermeye hazır olduklarını belirterek, “Bu sorunun çözüm yeri parlamentodur. Silahla bu sorun çözülmediği zaman başka çözüm yöntemleri üzerinde durmak lazım” dedi."BAŞKA ÇÖZÜM YÖNT

Kılıçdaroğlu'dan çözüm önerisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terörü sonlandıracak çözümlere destek vermeye hazır olduklarını belirterek, “Bu sorunun çözüm yeri parlamentodur. Silahla bu sorun çözülmediği zaman başka çözüm yöntemleri üzerinde durmak lazım” dedi.

"BAŞKA ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ ÜZERİNDE DURMAK LAZIM"

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Ankara’dan İstanbul’a gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, “Hükümetin, polisi terörle mücadelede kullanma projesine CHP olarak karşı çıktığınızı söylediniz. CHP’nin terörle mücadele de bir önerisi olacak mı?” sorusu üzerine Kılıçdaroğlu şunları söyledi.

“Arkadaşlar açın gazetelerin geçmiş sayılarını orada göreceksiniz. Sorunun çözüm yeri parlamentodur. Burada çözülmesi lazım. Siyaset kurumunun görev yapması lazım. Silahla bu sorun çözülmüyor. Silahla bu sorun çözülmediği zaman başka çözüm yöntemleri var. O yöntemler üzerinde durmak gerekiyor.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler