Kılıçdaroğlu'dan açık davet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Girişimciler Derneği'nde (KAGİDER) düzenlenen toplantıya katıldı.İBB ve Şişli ilçelerindeki belediye başkan adaylarının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "İstanbul Büyükşehir ve Şişli Belediye başkan adaylarınız k

Kılıçdaroğlu'dan açık davet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadın Girişimciler Derneği'nde (KAGİDER) düzenlenen toplantıya katıldı.

İBB ve Şişli ilçelerindeki belediye başkan adaylarının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, "İstanbul Büyükşehir ve Şişli Belediye başkan adaylarınız kim olacak?" sorusuna "Önümüzdeki günlerde bütün bu soruların tamamının yanıtını göreceksiniz" diye yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun bu yanıtı salonda gülüşmelere neden oldu. Kılıçdaroğlu gülüşmeler üzerine tebessümle "Ne güzel bir yanıt değil mi? Yeni birşey söylemek için biraz erken. Ama yeni şeyler söyleyeceğiz" diye konuştu.

"TDH'Yİ DAVET EDİYORUM"

"Biz aynı zamanda bölünme lüksü olmayan siyasal anlayışı temsil ediyoruz. Eğer çağdaş uygarlığı istiyorsak A partisi, B partisi, B hareketi... Bunların dışına çıkmak zorundayız. Türkiye Değişim Hareketi (TDH) var. Hepsini Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ediyorum. Ayrışma lüksümüz yok. Ülkenin bu kadar sorunu var ve biz ayrışıyoruz. Herkes öyle bir noktaya geldi ki can cekişiyor. Cumhruyetin ilkeleri bağlamında bir araya gelmek zorundayız" dedi.

SARIGÜL'DEN İLGİNÇ TWEET

Bu arada Mustafa Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili açıklamalarından kısa bir süre sonra tweet attı. Sarıgül'ün tweeti şöyle:

Seçim ekip işidir. En karizmatik, en hatip, en dinamik, en zeki siyasetçi bile olsanız, tek başınıza seçim kazanamazsınız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset