'Kılıçdaroğlu utanılacak durumda'

Erciyes Master Planı hakkında brifing alan ve Oran yönetim kurulu toplantıısna katılan bakan Bozdağ CHP Genel Başkanı hakkındaki on dört fezleke için " Biz prensip olarak milletvekillerine fezleke düzenlenmesini doğru bulmuyoruz." diyerek şu şekilde konuş

'Kılıçdaroğlu utanılacak durumda'

Erciyes Master Planı hakkında brifing alan ve Oran yönetim kurulu toplantıısna katılan bakan Bozdağ CHP Genel Başkanı hakkındaki on dört fezleke için " Biz prensip olarak milletvekillerine fezleke düzenlenmesini doğru bulmuyoruz." diyerek şu şekilde konuştu: "millletvekillerini ve genel başkanlarıın fezleke ile ilgili gündeme gelmesinde arzu ettiğimiz milletvekilleri düşüncelerini ve eleştirilerini sınırlı şekilde yapmalarını istiyoruz bu tür kişilerin Türkiye'ye örnek olmalarını bekliyoruz. Sürekli birileri için fezleke hazırlanması TBMM için önemli bir not kaybıdır. 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için hazırlanan 14 tane fezleke oldu. Bunlardan 9 tanesi hakaret ve iftiradan oluşmaktadır. En son hazırlanan ile birlikte bu sayı ona çıktı. Sayın Kılıçdaroğlu hazırlanan fezlekelerde özellikle kamu görevlilerine yönelik hakaret edici ifadeler kullanıyor. Bu tür olaylar ve fezlekeler siyaset ve muhalefet adına utanılacak bir olaydır. Onun için hepimizin oturup düşünmesi lazım. Bu tür olaylar kötü ve üzücü durumlardır. Sayın Kılıçdaroğlu daha öncede Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet özhaseki ve belediyeye yönelik iftiralarda bulunmuştur.

İftiralar doğru çıkmazsa kamuoyu önünde özür dileyeceğini söylemişti. İftiralar doğu çıkmadı ama başka insanları suçlamayı devam etti. Sayın kılıçdaroğlu hakkında bu kadar fezleke varken demokrasi havarisi kesilmesi yanlıştır. Siyasette bugüne kadar hiçbir genel başkan için bu kadar fezleke düzenlenmemişti. Sayın kılıçdaroğlu bu işleri bırakıp hem siyaset adına hem de chp adına iyi işler yapmasını bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler