Kılıçdaroğlu Trabzon'dan Başbakan'a çağrı yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün öğle saatlerinde Trabzon'a geldi. Havalimanında partililerce karşılanan Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlementosu'nun Türkiye Raporu'nu değerlendirerek Türkiye'nin bu durumu kesinlikle hak etmediğini söyledi.    2 gün sü

Kılıçdaroğlu Trabzon'dan Başbakan'a çağrı yaptı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün öğle saatlerinde Trabzon'a geldi. Havalimanında partililerce karşılanan Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlementosu'nun Türkiye Raporu'nu değerlendirerek Türkiye'nin bu durumu kesinlikle hak etmediğini söyledi. 
 
2 gün sürecek olan Trabzon ve Rize programı için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Lideri, Trabzon havalimanında kısa bir açıklamada bulundu. Bugün basında Avrupa Parlementosu'nun raporunun işlendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, aynı zamanda ABD Dışişleri Bakanlığı'nın da İnsan Hakları raporu olduğunu hatırlattı. İki raporun da Türkiye'nin aleyhine olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu "Gerçekten çok üzücü haber. Türkiye'nin kesinlikle haketmediği bir tablo. Demokrasimizi geliştirmeli ve derinleştirmeliyiz. Sayın Davutoğlu2na çağrı yapıyorum. Hep birlikte ülkemizi bu ayıptan kurtaralım. Gerçek demokrasiyi Türkiye'ye getirelim. Ülkemiz bu raporlarla karşılaşmasın." dedi.
 
Kemal Kılıçdaroğlu bu kısa açıklamasının sonrasında Rize'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset