Kılıçdaroğlu Silivri'ye gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı’nın son günü Silivri’de partisinin tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile bayramlaşacak.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bugün Asayiş Kolordu Komuta

Kılıçdaroğlu Silivri'ye gidiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı’nın son günü Silivri’de partisinin tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal ile bayramlaşacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile bugün Asayiş Kolordu Komutanlığı Helikopter Filosu’nda Mehmetçikle bayramlaşacak. CHP Genel Başkanı daha sonra sınır karakolundaki askerlerin bayramlarını kutlayacak. Öğle yemeğini sınır karakolunda Mehmetçik ile yiyecek olan Kılıçdaroğlu’na eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil eşlik edecek.

Kılıçdaroğlu yarın da MYK üyeleriyle birlikte saat 12.00’de CHP Genel Merkezi’nde partililer ve vatandaşlarla bayramlaşacak.

Bayramın son günü Silivri’ye gidecek Kılıçdaroğlu, CHP’nin tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ı ziyarek ederek bayramlarını kutlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler