Kılıçdaroğlu Silivri Cezaevinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı'nın son gününde Silivri'deydi. Kılıçdaroğlu, Silivri Cezaevinde Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ile Mehmet Haberal 'ı ziyaret etmek için saat 11.30 sı

Kılıçdaroğlu Silivri Cezaevinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı'nın son gününde Silivri'deydi. Kılıçdaroğlu, Silivri Cezaevinde Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ile Mehmet Haberal 'ı ziyaret etmek için saat 11.30 sıralarında cezaevine geldi.

Kılıçdaroğlu Silivri Cezaevine CHP otobüsüyle geldi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu cezaevi girişinde partililer karşıladı. Kılıçdarolğu daha sonra beraberindeki CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve bazı partililerle cezaevi kampüsü içine girdi. Kılıçdaroğlu daha sora kampüs içine giren minibüsüne binerek, tutuklu mlletvekillerini ziyarete gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler